Д-р Магдалина Попиванова-Влахова

Акушер-гинеколог

Д-р Попиванова-Влахова е дипломиран специалист по акушерство и гинекология от 2020г., като преди това е завършила „Медицински университет– Пловдив” през 2015г.

Освен в „Центъра по Майчино-Фетална Медицина”, тя работи и в Родилно отделение в „УМБАЛ Св. Георги”. Активната си практика комбинира и с преподавателска дейност – асистент е към Катедра „Акушерство и гинекология” на МУ- Пловдив.

Д-р Влахова е млад лекар, който е силно ангажиран със социални дейности, част от които е работата й в „Общностен център за деца и семейства- Пловдив”. В продължение на 6 години тя консултира деца и семейства в риск, извършва безплатни прегледи на жени, които не са здравноосигурени, проследява бременността на родилки в трудно положение и участва в множество беседи с цел подобряване на здравето на населението.

Като майка на момче, всички болки и радости на бременността не са й чужди. Затова не е изненадващо, че нейната страст е именно акушерството и в частност – проследяването на бременности с висок риск. Освен това, в практиката си, тя се занимава и с детско юношеска гинекология, извършва профилактични прегледи на жени, скрининги за карцином на маточната шийка и др.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се притеснявайте да се свържете с нас с някой от изброените начини.

Телефони за връзка

0879 222 7110876 222 711

Email

info@pregnancy.bg

Запишете час онлайн

Натиснете тук, за да запазите своя час.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram