д-р Гергана Профирова

д-р Гергана Профирова
Мениджър реклама

Завършила е дентална медицина в Медицински университет- Пловдив, след което магистратура по Журналистика, продуцентство и финанси във ВУЗФ, София. Към момента работи и като Експерт ключови клиенти към най-голямата здравна платформа в страната Credo Web и е част от пиар и продуцентска къща Plovdiwood Ent. Зад гърба си има голям опит в областта на журналистиката- била е в състава на екипа, разработвал пилотния епизод на предаването ”Комбина” по Нова Тв, както и водеща на собствено предаване по ПоТв, участвала е в организацията и пиара на много здравни, благотворителни и развлекателни събития.

Има множество статии и интервюта с водещи специалисти от различни сфери на медицината, успешно си сътрудничи и организации, сред които са Българската асоциация на помощник-фармацевтите, Асоциацията на студентите-медици в България, Националния съюз на акушер-гинеколозите от доболничната помощ и др.

Участвала е в изготвянето и реализирането на рекламни стратегии за фармацевтични компании и медицински центрове. В работата си комбинира лекарските си познания с размаха и иновативността на ентъртеймънт индустрията.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram