Нели Павлова

Нели Павлова
Клиничен хранителен терапевт /нутриционист/

Придобива бакалавърска и магистърска степен по Здравна психология в Лондон, като по същото време завършва и Клинична хранителна терапия, уповавайки се на идеята, че няма как да промениш психическата настройка на човек, ако не повлияеш позитивно на начина му на живот. След това дългосрочно теоретично обучение, тя има щастието да стажува в едни от най-големите болници във Великобритания- Guy’s and St Thomas Hospital и Maudsley and King’s College Hospital. В момента е лектор по психология в King’s College и London South Bank University.

Малко след като се дипломира, работейки върху проучване около намаляването на депресивни симптоми чрез хранене и физическа активност след раждане, тя самата забременява. Нели намира това за чудесен момент да обогати себе си по отношение на правилно хранене по време и след бременността, изкарвайки специализация към престижния Monash University. В последствие храненето през тези два толкова специални момента за жената се превръща в нейна страст, а и професия.

Вярва, че балансираният прием на точните хранителни вещества, и при необходимост включване на хранителни добавки, е най-подходящата формула за здраве. Богатият й клиничен опит позволява да работи със състояния като гестационен диабет, претотвратяване на пре-еклампсия и хипотиреоидизъм.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се притеснявайте да се свържете с нас с някой от изброените начини.

Телефони за връзка

0879 222 7110876 222 711

Email

info@pregnancy.bg

Запишете час онлайн

Натиснете тук, за да запазите своя час.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram