Д-р Евелина Мурлиева

Акушер-гинеколог

Д-р Евелина Мурлиева е завършила Медицински университет- Пловдив през 2019 г., а специалност  по акушерство и гинекология придобива през 2023 г.

Още по време на студентството си проявява интерес в областта на феталната медицина и работи като доброволец към Центъра по Майчино-Фетална медицина. Участва в научни форуми, сред които “Модерно училище по акушерство и гинекология”, като съавтор на клиничен случай. 

Специализацията си по акушерство и гинекология провежда в УСБАЛАГ “Селена” и УМБАЛ “Свети Георги”, където като част от екипа на отделение по патологична бременност се среща с широка гама тежки усложнения на бременността, натрупвайки богат клиничен опит и затвърждавайки интереса си в проследяването на високорискова бременност. 

Извършва прегледи и консултации, включително профилактични гинекологични прегледи, скрининг за карцином на маточната шийка, диагностика и лечение на акушеро-гинекологични заболявания, проследяване на бременност, включително високорискова, води нормални и оперативни раждания.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се притеснявайте да се свържете с нас с някой от изброените начини.

Телефони за връзка

0879 222 7110876 222 711

Email

info@pregnancy.bg

Запишете час онлайн

Натиснете тук, за да запазите своя час.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram