Клиника

За клиниката

Центърът по Майчино - Фетална Медицина  е водещо медицинско заведение в областта на акушерството и пренаталната диагностика - фетална морфология, скрининг за синдром на Даун, скрининг за прееклампсия, скрининг за преждевременно раждане и др. Създаден е с цел да предостави първокачествени здравни грижи на всяка бременна жена, като същевременно се гарантира комфорта и удобството на пациентките.

Всеки детайл е важен за нас - от модерната обстановка с релаксираща музика и любезното посрещане, през възможно най-добрата и прецизна апаратура, до екипа от доказани специалисти в пренаталната медицина, начело с д-р Борис Стоилов, сертифициран консултант по фетална медицина към The Fetal Medicine Foundation.

Резултатите от скрининга в първи триместър - вкл. синдром на Даун, синдром на Едуардс и синдром на Патау, и скрининга за прееклампсия, се получават  в рамките на 2 часа от пристигането Ви.

Локацията е удобна -  между Mall Plovdiv и Гребната База. Има възможност за безплатно паркиране на улицатa и на паркинга срещу Спортния диспансер.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram