Д-р Катерина Иванова

Акушер-гинеколог

Д-р Катерина Иванова е родена в Крумовград. Завършва медицина в Медицински университет – Пловдив през 2018г., а специалност по акушерство и гинекология придобива през 2022г. Освен в Центъра по Майчино-Фетална Медицина, тя работи и в отделение по Консервативна гинекология към „УМБАЛ Св. Георги”, гр. Пловдив.

Още по време на студентството си показва силна мотивираност и отдаденост към професията, работейки като доброволец в Клиниката по акушерство и гинекология в УМБАЛ „Св. Георги”. Допълнителен опит натрупва и през 3- годишната си практика в Денонощна клиника „Медикус алфа”.

Тя един от младите лекари, избрали да останат да се развиват и работят в страната, доказателство за което е и стипендията й от фондация „Млади медици за България”.

Д-р Иванова е съавтор на клинични случаи, представени на големи научни форуми, сред които „Модерно училище по акушерство и гинекология” в МУ- Плевен, конкурсът „Наука и младост” и др.

Интересите й са в областта на гинекологията, които надгражда с курс за “Колпоскопска диагностика и деструктивно лечение на преканцерозите”.

Свържете се с нас

Имате въпроси? Не се притеснявайте да се свържете с нас с някой от изброените начини.

Телефони за връзка

0879 222 7110876 222 711

Email

info@pregnancy.bg

Запишете час онлайн

Натиснете тук, за да запазите своя час.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram